Festivalgeneral / Koordinator / Pride-konsult

17 års erfarenhet av Pridefestivaler / Musik- och Kulturfestivaler

Allt började med Stockholm Pride år 2000 där stannade jag i 13 år. De sista åren i ledningsgruppen för Stockholm Pride Park.

QX Gaygalans HedersprisJag har fortsatt med att bygga upp Pridefestivaler som t ex Festivalgeneral på Skellefteås första Pridefestival 2014. Detta arbete resulterade i att jag fick den äran att på Cirkus i Stockholm mottaga QX Gaygalans Hederspris 2015.

Nästa projekt blev att anordna Sveriges första Pride-turné; Pite älv Pride med stopp i Arjeplog, Arvidsjaur, Älvsbyn samt Piteå!

Att arbeta med Pridefestivaler har även lett mig in på att vara VD för Trästockfestivalen i Skellefteå. Ska man slå på stort så ska man! Jag började med att arrangera Trästockfestivalens 20-årsjubileum där besöksrekordet står sig än idag med ca 34 000 besökare!

Pridefestivaler är mitt område – det är inte för inte som jag kallas ”PrideSussie” 😉

Behöver du en Pride-konsult ? Kontakta mig gärna för vidare diskussion.